top of page
Oester jongens logo

Mocht je geïnteresseerd zijn, kan je het aanvraagformulier hieronder invullen. Binnen 48 uur zal je een vrijblijvende offerte ontvangen. Voor vragen kan je ook altijd mailen of bellen/appen.

Telefoon: +31 637034098

Type evenement

Aanvraag-formulier

Met behulp van oester gordels lopen wij rond. Ter plekke worden de oesters geopend. De Oester Jongen draagt allerlei toppings bij zich. Een unieke toevoeging aan uw evenement. 

Oester Gordels

Oesters Openen in delft

De oesterbakfiets is een originele en verrassende manier om uw gasten te verwennen met onze ambachtelijke oesters. Vanuit de oesterbakfiets serveren wij onze oesters met alle gewenste toppings en zorgen wij voor een unieke beleving voor uw gasten.

Oesterbakfiets

onze Oester bakfiets

Onze cursus behandelt alles, van openings technieken tot heerlijke toppings. Ervaar verschillende soorten oesters, waaronder Zeeuwse, Franse, Portugese en Canadese oesters. Of je nu een beginner bent of een oesterliefhebber, onze cursus is ontworpen om je kennis en vaardigheden met betrekking tot oesters te verbeteren. 

Oester Cursus

Oester cursus

Onze Services

Onze Oesters

Oesters met Hermit gin

De ster van onze service is de klassieke, holle Zeeuwse oester - een favoriet die bij iedereen bekend is. Deze dagverse oesters worden ter plekke geopend en geserveerd met een assortiment aan smaakvolle toppings, waaronder onze zelfgemaakte vinaigrette, Hermit gin, tabasco, citroen of peper.

Naast onze typische Zeeuwse oesters, bieden we ook andere variëteiten aan, zoals platte Zeeuwse-, Franse-, Portugese-, Ierse- en Canadese oesters. Voor de ware liefhebber is er zelfs de mogelijkheid om een proeverij van verschillende soorten te organiseren. Wat uw smaak ook is, wij zorgen voor een onvergetelijke culinaire ervaring op uw evenement.

Wacht niet langer, neem contact op met Oester Jongens en breng de verfijning en plezier van verse oesters naar uw volgende evenement!

Oester Jongens op straat in Delft

Bij Oester Jongens bieden we een hoogwaardige, maar betaalbare oesterservice, mogelijk gemaakt door ons uitgebreide netwerk van enthousiaste studenten. Gevestigd in Rotterdam, staan we klaar om uw evenement overal te verrijken met onze unieke oesterervaring. Houd er rekening mee dat we voor locaties buiten Rotterdam reiskosten in rekening brengen.

Oester Jongens op jouw evenement

Wij kraken al oesters vanaf 1,95 per oester

Wat uw wensen ook zijn, wij kunnen ze vervullen. Of u nu een selectie van verfijnde Franse oesters wenst, of de robuuste smaak van Canadese cocktailoesters, wij hebben het allemaal. Onze service is perfect voor elke gelegenheid, van een groots kasteelfeest tot een intiem tuinfeestje. Onze expertise reikt zelfs tot internationale evenementen, zoals die keer dat we op de Nederlandse ambassade in Berlijn waren voor Koningsdag.

bottom of page